Ακμή

Η Ακμή αποτελεί μια χρόνια ασθένεια του δέρματος, η οποία άφορα όλες τις ηλικίες, από νεογνά ως υπερήλικες. Εμφανίζεται κυρίως στην εφηβική ηλικία.

Πόσα είδη Ακμής υπάρχουν;

Τα πιο συνηθισμένα είδη Ακμής είναι τα εξής:

  • Η Φαγεσωρική, με μορφή μαύρων ή λευκών στιγμάτων
  • Η Φλεγμονώδης, που συνοδεύεται από έντονα σπυράκια, λόγω του βακτηρίου Propionibacterium Acnes
  • Η Ροδόχρους Ακμή

Που εμφανίζεται η Ακμή;

Οπουδήποτε, αλλά συχνότερα στο σώμα.

Ποιοι παράγοντες οδηγούν στην εμφάνισή της;

Δεν υπάρχει ακριβής λόγος εμφάνισής της, ωστόσο υφίστανται αρκετοί παράγοντες που ευνοούν την ανάπτυξή της. Παράγοντες όπως η υπερευρεία σμήγματος από τον οργανισμό που μπορεί να οφείλεται σε κάποια ορμονική δυσλειτουργία ή το στρες, το οικογενειακό ιστορικό, η χρήση αναβολικών στεροειδών κ.α.

Αναμφισβήτητα, η Ακμή είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία και την ποιότητα ζωής του ανθρώπου. Για την αντιμετώπισή της συνίσταται συστηματική παρακολούθηση και ιατρική παρακολούθηση από δερματολόγο.

 

Λόγω της ιδιαιτερότητας της Υπηρεσίας, η χρέωση εξετάζεται ανά περίπτωση και καθορίζεται  κατά την διάρκεια του Ενημερωτικού Ραντεβού .

 

 Tips :

  1. Οι Προσφορές στις Υπηρεσίες και στα Προϊόντα μας είναι Συνεχόμενες γιατί είστε Εσείς… στο Κέντρο του Ενδιαφέροντός μας ! Ζητείστε να σας καλέσουμε για την λεπτομερή Ενημέρωσή σας.
  2. Τα Παρεχόμενα Οφέλη (Υπηρεσίες, Προϊόντα κ.λ.π.) περιγράφονται λεπτομερώς σε κάθε Προσφορά, η οποία δεν ισχύει συνδυαστικά με παράλληλες προωθητικές ενέργειες, ούτε αυτές μπορούν να συνυπολογιστούν αθροιστικά.
  3. Ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης των Δωροεπιταγών εδώ.

Κλείστε
ραντεβού

Δωρο
επιταγές

Αφήστε
μήνυμα

Διευθύνσεις Δερματολογικών Κέντρων Skin Center :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348, Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα – Κτίριο “Bergmann Kord” (έναντι Νοσοκ. “ΥΓΕΙΑ”), Τηλ.: 210 68 28 188

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

laser-apotrixosi-home-page-slider

SKIN CENTER

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική
Laser Αποτρίχωση
έχει πλέον … ονοματεπώνυμο !

Περισσότερα