Πανάδες – Δυσχρωμίες

Πανάδες – Δυσχρωμίες

Πανάδες ονομάζονται οι χαρακτηριστικές, καφέ απόχρωσης κηλίδες στην επιφάνεια του δέρματος, έχουν κυκλικό σχήμα, εμφανίζονται σε διάφορα μεγέθη, ενώ η καφέ τους απόχρωση μπορεί να ποικίλει σε τόνο.

Που εμφανίζονται

Οι πανάδες εμφανίζονται συνήθως σε μέρη του σώματός μας που εκτίθενται στον ήλιο, όπως π.χ. στα άκρα (χέρια και πόδια), στο πρόσωπο και το ντεκολτέ. Η υπερβολική και χωρίς μέτρο ηλιοθεραπεία είναι η κύρια αιτία της εμφάνισής τους, καθώς η χρόνια έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου οδηγεί στην αύξηση παραγωγής μελανίνης και την εναπόθεσή της στο δέρμα σε μεγάλη ποσότητα.

Συμπληρωματικά φαίνεται να παίζουν κάποιο ρόλο η κληρονομικότητα και ο τύπος του δέρματος. Οι Πανάδες εμφανίζονται συνήθως σε ηλικίες άνω των 40 ετών, έχοντας την τάση να αυξάνονται με το πέρασμα του χρόνου.

Τι είναι οι Δυσχρωμίες

Στην ίδια κατηγορία προβλημάτων ανήκουν και οι Δυσχρωμίες (κηλίδες), οι οποίες αποτελούν καλοήθεις χρωματικές αλλοιώσεις του δέρματος που εμφανίζονται σταδιακά σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας.

Κύρια αίτια της εμφάνισής τους είναι η πρόωρη ή φυσιολογική γήρανση του δέρματος λόγω της κακής ποιότητας ζωής και της χρόνιας έκθεσης στον ήλιο.

Στο Skin Canter αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα των πανάδων και των δυσχρωμιών με δύο προτεινόμενες θεραπείες, την θεραπεία με υγρό άζωτο (κρυοθεραπεία), αλλά και με την θεραπεία με laser.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της Υπηρεσίας, η χρέωση εξετάζεται ανά περίπτωση και καθορίζεται  κατά την διάρκεια του Ενημερωτικού Ραντεβού .

 

 Tips :

  1. Οι Προσφορές στις Υπηρεσίες και στα Προϊόντα μας είναι Συνεχόμενες γιατί είστε Εσείς… στο Κέντρο του Ενδιαφέροντός μας ! Ζητείστε να σας καλέσουμε για την λεπτομερή Ενημέρωσή σας.
  2. Τα Παρεχόμενα Οφέλη (Υπηρεσίες, Προϊόντα κ.λ.π.) περιγράφονται λεπτομερώς σε κάθε Προσφορά, η οποία δεν ισχύει συνδυαστικά με παράλληλες προωθητικές ενέργειες, ούτε αυτές μπορούν να συνυπολογιστούν αθροιστικά.
  3. Ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης των Δωροεπιταγών εδώ.

Κλείστε
ραντεβού

Δωρο
επιταγές

Αφήστε
μήνυμα

Διευθύνσεις Δερματολογικών Κέντρων Skin Center :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348, Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα – Κτίριο “Bergmann Kord” (έναντι Νοσοκ. “ΥΓΕΙΑ”), Τηλ.: 210 68 28 188

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

laser-apotrixosi-home-page-slider

SKIN CENTER

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική
Laser Αποτρίχωση
έχει πλέον … ονοματεπώνυμο !

Περισσότερα