Μεσοθεραπεία με Roller Προσώπου

Μεσοθεραπεία με Roller Προσώπου

Η Μεσοθεραπεία με Roller εφαρμόζεται με μια ειδική συσκευή roller, η οποία στην επιφάνειά της διαθέτει μικρές ακίδες. Η συσκευή αυτή εφαρμόζεται στο δέρμα και δημιουργεί μικρές οπές στην επιφάνειά του, μέσω των οποίων εκχέονται ενεργά συστατικά, όπως βιταμίνες Α, Ε, C, υαλουρονικό οξύ, αντιοξειδωτικά, καφεϊνη, αμινοξέα, DMA, πολυπεπτίδια.

Θεραπεία που αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης

Τα συστατικά αυτά, με την παράλληλη αυτόλογη διέγερση των λειτουργιών του δέρματος, οδηγούν στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, κάτι που με τη σειρά του βοηθά στην εξάλειψη των λιπιδίων, επιτυγχάνοντας έτσι την πολυπόθητη λιπόλυση.

Άμεσα ορατά αποτελέσματα

Η εφαρμογή της Μεσοθεραπείας με Roller γίνεται σε μία έως δύο συνεδρίες την εβδομάδα, ενώ τα αποτελέσματά της είναι άμεσα ορατά. Ενδέχεται να εμφανιστεί ένας ισχνός ερεθισμός, ο οποίος όμως εξαφανίζεται άμεσα.

 

Λόγω της ιδιαιτερότητας της Υπηρεσίας, η χρέωση εξετάζεται ανά περίπτωση και καθορίζεται  κατά την διάρκεια του Ενημερωτικού Ραντεβού .

 

 Tips :

  1. Οι Προσφορές στις Υπηρεσίες και στα Προϊόντα μας είναι Συνεχόμενες γιατί είστε Εσείς… στο Κέντρο του Ενδιαφέροντός μας ! Ζητείστε να σας καλέσουμε για την λεπτομερή Ενημέρωσή σας.
  2. Τα Παρεχόμενα Οφέλη (Υπηρεσίες, Προϊόντα κ.λ.π.) περιγράφονται λεπτομερώς σε κάθε Προσφορά, η οποία δεν ισχύει συνδυαστικά με παράλληλες προωθητικές ενέργειες, ούτε αυτές μπορούν να συνυπολογιστούν αθροιστικά.
  3. Από την εξαργύρωση των Δωροεπιταγών εξαιρούνται οι Υπηρεσίες / Προϊόντα σε Προσφορά. Ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης των Δωροεπιταγών εδώ.

Κλείστε
ραντεβού

Δωρο
επιταγές

Αφήστε
μήνυμα

Διευθύνσεις Δερματολογικών Κέντρων Skin Center :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348, Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα – Κτίριο «Bergmann Kord» (έναντι Νοσοκ. «ΥΓΕΙΑ»), Τηλ.: 210 68 28 188

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Λάρισα : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 25

 

laser-apotrixosi-home-page-slider

SKIN CENTER

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική
Laser Αποτρίχωση
έχει πλέον … ονοματεπώνυμο !

Περισσότερα
d3

SKIN CENTER

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Τεχνολογία cooltech
by cocoon medical
με δύο τεχνικές, αναρρόφηση και ψύξη

Περισσότερα
Αποχαιρετούμε το Καλοκαίρι με ... Ανανέωση !   Ενημερωθείτε για τις  Προσφορές  των Skin Centers   ΕΔΩ         Αποχαιρετούμε το Καλοκαίρι με ... Ανανέωση !   Ενημερωθείτε για τις  Προσφορές  των Skin Centers   ΕΔΩ         Αποχαιρετούμε το Καλοκαίρι με ... Ανανέωση !   Ενημερωθείτε για τις  Προσφορές  των Skin Centers   ΕΔΩ         Αποχαιρετούμε το Καλοκαίρι με ... Ανανέωση !   Ενημερωθείτε για τις  Προσφορές  των Skin Centers   ΕΔΩ         Αποχαιρετούμε το Καλοκαίρι με ... Ανανέωση !   Ενημερωθείτε για τις  Προσφορές  των Skin Centers   ΕΔΩ         Αποχαιρετούμε το Καλοκαίρι με ... Ανανέωση !   Ενημερωθείτε για τις  Προσφορές  των Skin Centers   ΕΔΩ   

Send this to a friend

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Μεσοθεραπεία με Roller Προσώπου
Σύνδεσμος: https://www.skincenter.gr/derma/ypiresies-genikes/therapeies-proswpou/mesotherapeia-prosopou/mesotherapeia-me-roller-prosopou/