Νήματα COG Προσώπου

Τα Νήματα Ανόρθωσης COG είναι 100% βιο-απορροφήσιμα ειδικού σχεδιασμού, ώστε να προκαλούν εξωτερική έλξη του δέρματος, επιτυγχάνοντας την ανόρθωση των προβληματικών σημείων του προσώπου, με απολύτως ασφαλή τρόπο.

Ουσιαστικά πρόκειται για Νήματα με άγκιστρα, τα οποία ερεθίζοντας το εσωτερικό της επιδερμίδας προκαλούν φυσική διέγερση παραγωγής κολλαγόνου, το οποίο έχει επουλωτικές ιδιότητες, ενώ την ίδια στιγμή οδηγεί στην ανόρθωση των επιλεγμένων σημείων του προσώπου με φυσικό και ασφαλή τρόπο.

Τα νήματα Ανόρθωσης COG είναι ιδανικά για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της Υπηρεσίας, η χρέωση εξετάζεται ανά περίπτωση και καθορίζεται  κατά την διάρκεια του Ενημερωτικού Ραντεβού .

 

 Tips :

  1. Οι Προσφορές στις Υπηρεσίες και στα Προϊόντα μας είναι Συνεχόμενες γιατί είστε Εσείς… στο Κέντρο του Ενδιαφέροντός μας ! Ζητείστε να σας καλέσουμε για την λεπτομερή Ενημέρωσή σας.
  2. Τα Παρεχόμενα Οφέλη (Υπηρεσίες, Προϊόντα κ.λ.π.) περιγράφονται λεπτομερώς σε κάθε Προσφορά, η οποία δεν ισχύει συνδυαστικά με παράλληλες προωθητικές ενέργειες, ούτε αυτές μπορούν να συνυπολογιστούν αθροιστικά.
  3. Ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης των Δωροεπιταγών εδώ.

Κλείστε
ραντεβού

Δωρο
επιταγές

Αφήστε
μήνυμα

Διευθύνσεις Δερματολογικών Κέντρων Skin Center :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348, Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα – Κτίριο “Bergmann Kord” (έναντι Νοσοκ. “ΥΓΕΙΑ”), Τηλ.: 210 68 28 188

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

laser-apotrixosi-home-page-slider

SKIN CENTER

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική
Laser Αποτρίχωση
έχει πλέον … ονοματεπώνυμο !

Περισσότερα