Νήματα Σώματος

Η ενοχλητική και ανεπιθύμητη χαλάρωση σημείων του σώματος (όπως π.χ. στήθος, γλουτοί, κοιλιά, μπράτσα, εσωτερικό των μηρών) δημιουργεί δυσάρεστα συναισθήματα, τα οποία πλέον μπορείτε να τα αποφύγετε με την εφαρμογή Νημάτων Σώματος.

Πρόκειται για μια θεραπεία ανόρθωσης, η οποία δεν περιλαμβάνει ούτε νυστέρι, ούτε τομές. Μάλιστα χαρακτηρίζεται ως «μη χειρουργικό lifting», ακριβώς επειδή είναι μέθοδος ήπια και σχετικά αναίμακτη.

  Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.     Οι Ημέρες και τα Ωράρια Λειτουργίας των Καταστημάτων μας καθορίζονται από τις εκάστοτε ισχύουσες Κ.Υ.Α. Για πληρέστερη ενημέρωσή σας παρακαλούμε καλέστε στο 210 – 68 28 888.   
Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Νήματα PDO Σώματος
Σύνδεσμος: https://www.skincenter.gr/derma/ypiresies-genikes/therapeies-swmatos/nimata-somatos/nimata-pdo-swmatos/