Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ΑΑΠ Σώματος

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ΑΑΠ Σώματος

Η Θεραπεία με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες (ΑΑΠ) Σώματος είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος αντιγήρανσης και βασίζεται στις θεραπευτικές ιδιότητες του οργανισμού.
Χάρη στο πολυδύναμο μίγμα των ενεργοποιημένων αιμοπεταλίων του πλάσματος, επιτυγχάνει τη φυσική αναγέννηση του δέρματος και επαναφέρει τη χαμένη νεανικότητά του.

Τρόπος Δράσης

Η θεραπεία ΑΑΠ Σώματος αφορά σε μια αυτόλογη μέθοδο, η οποία αξιοποιεί υλικό που προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό για να διεγείρει τους μηχανισμούς ανάπλασης και αναζωογόνησης.

Με τη χρήση συγκεκριμένων παραγόντων του πλάσματος, «παρακινεί» τον οργανισμό να αντιδράσει έντονα, αλλά με απολύτως φυσικό τρόπο, στις φθορές των ιστών της επιδερμίδας. Συγκεκριμένα, το φυσικό υλικό που περιέχει αιμοπετάλια, ενεργοποιείται και απελευθερώνονται αυξητικοί παράγοντες.

Πρόκειται για πρωτεΐνες που συμβάλλουν στη δραστηριοποίηση των βλαστοκυττάρων και των ινοβλαστών, για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης και στην αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη.

Έτσι, τα ενεργοποιημένα κύτταρα αναλαμβάνουν δράση και ως αποτέλεσμα, επιτυγχάνουν την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης της επιδερμίδας, της δερματικής χαλάρωσης και των ρυτίδων του σώματος.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τις περισσότερες μεθόδους, δεν «γεμίζει» απλά τα ανεπιθύμητα σημάδια, αλλά αναδομεί πλήρως το δέρμα, μέσω της επιδιόρθωσης και ανοικοδόμησης των ιστών.

Λόγω της ιδιαιτερότητας της Υπηρεσίας, η χρέωση εξετάζεται ανά περίπτωση και καθορίζεται  κατά την διάρκεια του Ενημερωτικού Ραντεβού .

 

 Tips :

  1. Οι Προσφορές στις Υπηρεσίες και στα Προϊόντα μας είναι Συνεχόμενες γιατί είστε Εσείς… στο Κέντρο του Ενδιαφέροντός μας ! Ζητείστε να σας καλέσουμε για την λεπτομερή Ενημέρωσή σας.
  2. Τα Παρεχόμενα Οφέλη (Υπηρεσίες, Προϊόντα κ.λ.π.) περιγράφονται λεπτομερώς σε κάθε Προσφορά, η οποία δεν ισχύει συνδυαστικά με παράλληλες προωθητικές ενέργειες, ούτε αυτές μπορούν να συνυπολογιστούν αθροιστικά.
  3. Ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης των Δωροεπιταγών εδώ.

Κλείστε
ραντεβού

Δωρο
επιταγές

Αφήστε
μήνυμα

Διευθύνσεις Δερματολογικών Κέντρων Skin Center :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348, Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα – Κτίριο “Bergmann Kord” (έναντι Νοσοκ. “ΥΓΕΙΑ”), Τηλ.: 210 68 28 188

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

laser-apotrixosi-home-page-slider

SKIN CENTER

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική
Laser Αποτρίχωση
έχει πλέον … ονοματεπώνυμο !

Περισσότερα