Υαλουρονικό Οξύ

Το Υαλουρονικό Οξύ είναι ένας φυσικός πολυσακχαρίτης που συναντάμε στη στοιβάδα του δέρματος, ο οποίος έχει την ιδιότητα να έλκει νερό προσφέροντας όγκο στο πρόσωπο. Το ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ είναι ένα διάφανο καθαρό gel (γέλη), που παράγεται σε διαφορετικές πυκνότητες και δομή. H χρήση του βοηθά στην εξάλειψη ρυτίδων έκφρασης, αλλά και στην αναπλήρωση χαμένου όγκου στο πρόσωπό μας, καθώς και στην ενυδάτωση του.

Γιατί εμφανίζεται το πρόβλημα

Μεγαλώνοντας, έχουμε την τάση να χάνουμε υποδόριο λίπος από τους ιστούς του προσώπου με αποτέλεσμα η επιδερμίδα μας να λεπταίνει. Το περίγραμμα του προσώπου αλλάζει, τα ζυγωματικά γίνονται πιο επίπεδα, παρατηρείται χαλάρωση γύρω από το πιγούνι και στο κατώτερο πρόσωπο, ενώ οι ρυτίδες έκφρασης γίνονται πιο έντονες. Σε αυτή τη διαδικασία παίζει ρόλο η έκθεση στον ήλιο, η κληρονομικότητα, το κάπνισμα και ο τρόπος ζωής.

Πώς δρουν τα εμφυτεύματα με Υαλουρονικό Οξύ

Τα ενέσιμα εμφυτεύματα διορθώνουν ρυτίδες και την απώλεια σε όγκο στο χόριο (στοιβάδα του δέρματος κάτω από την επιδερμίδα), αλλά και σε ακόμα πιο βαθείς ιστούς. Κάποια εμφυτεύματα αναπληρώνουν όγκο, ενώ άλλα διεγείρουν ινοβλάστες για τη σύνθεση κολλαγόνου.

Που χρησιμοποιείται το Υαλουρονικό Οξύ

 • Για την αύξηση του όγκου στα χείλη, με βάση τις αναλογίες του προσώπου και τη βελτίωση του περιγράμματός τους.
 • Στην μείωση λεπτών γραμμών περιστοματικά.
 • Στην μείωση πτυχών και ρυτίδων που γίνονται πιο έντονες με τον χρόνο, όπως οι ρινοπαρειακές.
 • Στη μείωση ατροφικών ουλών, όπως αυτές της ακμής.
 • Στη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου.
 • Σε ασυμμετρίες στο πηγούνι ή τη μύτη.
Ενδεχόμενες Επιπλοκές

Πριν την θεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ θα ενημερωθείτε από τον ειδικό του Skin Center για τη διαδικασία και τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες. Οι πιο συχνές είναι ένα οίδημα και μώλωπες που όμως εξαφανίζονται σε λίγες ημέρες. Ο ειδικός θα σας δώσει οδηγίες και για μετά τη θεραπεία.

Διάρκεια αποτελέσματος

Το αποτέλεσμα της εφαρμογής με Υαλουρονικό Οξύ είναι άμεσα ορατό και κρατά από 6 έως 9 μήνες. Μετά από αυτό το διάστημα μπορεί να χρειαστεί να επαναληφθεί θεραπεία συντήρησης, η οποία γίνεται συνήθως μια φορά το χρόνο.

 Tips :

 1. Οι Προσφορές στις Υπηρεσίες και στα Προϊόντα μας είναι Συνεχόμενες γιατί είστε Εσείς… στο Κέντρο του Ενδιαφέροντός μας ! Ζητείστε να σας καλέσουμε για την λεπτομερή Ενημέρωσή σας.
 2. Τα Παρεχόμενα Οφέλη (Υπηρεσίες, Προϊόντα κ.λ.π.) περιγράφονται λεπτομερώς σε κάθε Προσφορά, η οποία δεν ισχύει συνδυαστικά με παράλληλες προωθητικές ενέργειες, ούτε αυτές μπορούν να συνυπολογιστούν αθροιστικά.
 3. Ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης των Δωροεπιταγών εδώ.

Κλείστε
ραντεβού

Δωρο
επιταγές

Αφήστε
μήνυμα

derma-skin-center-prosfores-eshop-plus-10-tois-ekato-ekptwsi-1000x40

Online Service Order

Ημερομηνία / Ώρα Ραντεβού
(Παρακαλούμε διαλέξτε πρώτα "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ" και στη συνέχεια "ΩΡΑ")
Επιλογές
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  για τις  Online Παραγγελίες  σας. 
 1. « Ημέρα ” , « Ώρα ” , και οι λοιπές « Επιλογές » είναι υποχρεωτικά πεδία προκειμένου να προχωρήσετε σε κράτηση.
  Η τελική διευθέτηση των Ραντεβού (Ημέρα / Ώρα) γίνεται κατόπιν επικοινωνίας (e-mail / Τηλεφωνική κλήση) του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών μαζί σας.
 2. Online Κράτηση είναι δυνατή για ημερομηνίες σε απόσταση τουλάχιστον επτά (7) ημέρων.
  Αν επιθυμείτε πιο σύντομη παροχή των Υπηρεσιών μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα “Ζητήστε να σας καλέσουμε”  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διευθέτηση των διαδικασιών.
 3. Για περισσότερες της μίας (1) Κρατήσεις, παρακαλούμε να επαναλάβετε την διαδικασία για κάθε Υπηρεσία που επιθυμείτε να συμπεριλάβετε στο “καλάθι” σας.
 4. Η Online Έκπτωση 10% ΔΕΝ ισχύει για τις Υπηρεσίες σε Προσφορά.
 5. Η Online Έκπτωση 10% εφαρμόζεται αυτόματα σε κάθε Επιλογή σας, με την προσθήκη της στο καλάθι αγορών σας.
 6. Εφόσον επιλέξετε την “Δημιουργία Προσωπικού Λογαριασμού” θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΟ το Ιστορικό των Παραγγελιών σας (Υπηρεσίες που έχετε επιλέξει στο παρελθόν, Υπηρεσίες σε Αναμονή, Wish List  κ.λπ.).
 7. Οι “Τρόποι Πληρωμής” αναφέρονται αναλυτικά κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της Ηλεκτρονικής σας Συναλλαγής.

Διευθύνσεις Δερματολογικών Κέντρων Skin Center :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348, Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα – Κτίριο “Bergmann Kord” (έναντι Νοσοκ. “ΥΓΕΙΑ”), Τηλ.: 210 68 28 188

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

laser-apotrixosi-home-page-slider

SKIN CENTER

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική
Laser Αποτρίχωση
έχει πλέον … ονοματεπώνυμο !

Περισσότερα