Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ΑΑΠ Προσώπου

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία ΑΑΠ Προσώπου

Η Θεραπεία με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες  (ΑΑΠ) Προσώπου είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος αντιγήρανσης και βασίζεται στις θεραπευτικές ιδιότητες του οργανισμού. Χάρη στο πολυδύναμο μίγμα των ενεργοποιημένων αιμοπεταλίων του πλάσματος, επιτυγχάνει τη φυσική αναγέννηση του δέρματος και επαναφέρει τη χαμένη νεανικότητα και λάμψη του προσώπου.

Τρόπος Δράσης

Η Θεραπεία ΑΑΠ Προσώπου αφορά μια αυτόλογη μέθοδο, που αξιοποιεί υλικό το οποίο προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό για να διεγείρει τους μηχανισμούς ανάπλασης και αναζωογόνησης.

Με τη χρήση συγκεκριμένων παραγόντων του πλάσματος, «παρακινεί» τον οργανισμό να αντιδράσει έντονα, αλλά με απολύτως φυσικό τρόπο, στις φθορές των ιστών της επιδερμίδας. Συγκεκριμένα, το φυσικό υλικό που περιέχει αιμοπετάλια, ενεργοποιείται και απελευθερώνονται αυξητικοί παράγοντες. Πρόκειται για πρωτεϊνες που συμβάλλουν στη δραστηριοποίηση των βλαστοκυττάρων και των ινοβλαστών, για την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και στην αποκατάσταση των ιστών που έχουν υποστεί βλάβη.

Έτσι, τα ενεργοποιημένα κύτταρα αναλαμβάνουν δράση και ως αποτέλεσμα, επιτυγχάνουν την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης της επιδερμίδας, της δερματικής χαλάρωσης και των ρυτίδων του προσώπου.

Ωστόσο, σε αντίθεση με τις περισσότερες μεθόδους, δεν «γεμίζει» απλά τα ανεπιθύμητα σημάδια, αλλά αναδομεί πλήρως το δέρμα, μέσω της επιδιόρθωσης και ανοικοδόμησης των ιστών.

 Tips :

 1. Για  την Τιμή της κάθε Υπηρεσίας / Προϊόντος, ενημερωθείτε αμέσως παρακάτω, στην “Online Παραγγελία Υπηρεσίας“.
 2. Οι Προσφορές στις Υπηρεσίες και στα Προϊόντα μας είναι Συνεχόμενες γιατί είστε Εσείς… στο Κέντρο του Ενδιαφέροντός μας ! Ζητείστε να σας καλέσουμε για την λεπτομερή Ενημέρωσή σας.
 3. Τα Παρεχόμενα Οφέλη (Υπηρεσίες, Προϊόντα κ.λ.π.) περιγράφονται λεπτομερώς σε κάθε Προσφορά, η οποία δεν ισχύει συνδυαστικά με παράλληλες προωθητικές ενέργειες, ούτε αυτές μπορούν να συνυπολογιστούν αθροιστικά.
 4. Ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης των Δωροεπιταγών εδώ.

Κλείστε
ραντεβού

Δωρο
επιταγές

Αφήστε
μήνυμα

derma-skin-center-prosfores-eshop-plus-10-tois-ekato-ekptwsi-1000x40

Online Service Order

Ημερομηνία / Ώρα Ραντεβού
(Παρακαλούμε διαλέξτε πρώτα "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ" και στη συνέχεια "ΩΡΑ")
Επιλογές
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  για τις  Online Παραγγελίες  σας. 
 1. « Ημέρα ” , « Ώρα ” , και οι λοιπές « Επιλογές » είναι υποχρεωτικά πεδία προκειμένου να προχωρήσετε σε κράτηση.
  Η τελική διευθέτηση των Ραντεβού (Ημέρα / Ώρα) γίνεται κατόπιν επικοινωνίας (e-mail / Τηλεφωνική κλήση) του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών μαζί σας.
 2. Online Κράτηση είναι δυνατή για ημερομηνίες σε απόσταση τουλάχιστον επτά (7) ημέρων.
  Αν επιθυμείτε πιο σύντομη παροχή των Υπηρεσιών μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα “Ζητήστε να σας καλέσουμε”  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διευθέτηση των διαδικασιών.
 3. Για περισσότερες της μίας (1) Κρατήσεις, παρακαλούμε να επαναλάβετε την διαδικασία για κάθε Υπηρεσία που επιθυμείτε να συμπεριλάβετε στο “καλάθι” σας.
 4. Η Online Έκπτωση 10% ΔΕΝ ισχύει για τις Υπηρεσίες σε Προσφορά.
 5. Η Online Έκπτωση 10% εφαρμόζεται αυτόματα σε κάθε Επιλογή σας, με την προσθήκη της στο καλάθι αγορών σας.
 6. Εφόσον επιλέξετε την “Δημιουργία Προσωπικού Λογαριασμού” θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΟ το Ιστορικό των Παραγγελιών σας (Υπηρεσίες που έχετε επιλέξει στο παρελθόν, Υπηρεσίες σε Αναμονή, Wish List  κ.λπ.).
 7. Οι “Τρόποι Πληρωμής” αναφέρονται αναλυτικά κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της Ηλεκτρονικής σας Συναλλαγής.

Διευθύνσεις Δερματολογικών Κέντρων Skin Center :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348, Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα – Κτίριο “Bergmann Kord” (έναντι Νοσοκ. “ΥΓΕΙΑ”), Τηλ.: 210 68 28 188

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

laser-apotrixosi-home-page-slider

SKIN CENTER

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική
Laser Αποτρίχωση
έχει πλέον … ονοματεπώνυμο !

Περισσότερα