Χημικά Peeling
Προσφορά

Χημικά Peeling: Πρόκειται για μια μέθοδο ανάπλασης του δέρματος  η οποία,  όσο περίεργο κι αν ακούγεται, έχει βαθιές ρίζες στο χρόνο, αφού εφαρμόζονταν τόσο στην αρχαία Ελλάδα, όσο και στην αρχαία Αίγυπτο!

Το Χημικό Peeling αποτελεί μία από τις πιο γνωστές θεραπείες αισθητικής προσώπου και σώματος. Με την εφαρμογή ειδικού χημικού διαλύματος, δημιουργείται ελεγχόμενος μικροτραυματισμός στο δέρμα. Λόγω του τραυματισμού, εκκινούν μηχανισμοί επούλωσης, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της υφής και του χρώματος του δέρματος, αλλά και τη μείωση ή και εξάλειψη των επιφανειακών ρυτίδων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Χημικό Peeling απευθύνεται σε όλους όσοι παρουσιάζουν τα ακόλουθα συμπτώματα: φωτογήρανση, ρυτίδες, δυσχρωμίες, ακμή, ουλές ακμής, υπερβολική έκκριση σμήγματος, μυρμηγκιές, ροδόχρου νόσο και ξανθελάσματα.

Η θεραπεία αυτή χρησιμοποιεί σήμερα ένα διάλυμα οξέος, που βοηθάει στην αφαίρεση της επιφανειακής στοιβάδας του δέρματος, το οποίο έχει καταπονηθεί από παράγοντες όπως είναι η ηλιακή ακτινοβολία, οι ατμοσφαιρικοί ρύποι, το κάπνισμα, το αλκοόλ, το στρες, η ηλικία. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στο ντεκολτέ, αλλά και στους ώμους και στη ράχη. Το αποτέλεσμα είναι ένα δέρμα λείο και απαλό, πιο λαμπερό και νεανικό, χωρίς θαμπάδες και χρωματικές δυσμορφίες.

Η θεραπεία αυτή αντιμετωπίζει παράλληλα τις ουλές της ακμής, μειώνει την λιπαρότητα στο δέρμα, καταπολεμά τις ραγάδες.

Είδη χημικού Peeling είναι συστατικά όπως σαλικυλικό οξύ, τριχλωροξικό οξύ (TCA), α-υδροξυοξέα (ΑΗΑ), γλυκολικό οξύ, αζελαικό οξύ, κοχικό οξύ, διάλυμα Jessner, μανδελικό οξύ, φαινόλη.

Κατηγορίες Χημικού Peeling

Το Χημικό Peeling έχει τρεις κατηγορίες, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος. Οι κατηγορίες αυτές είναι τα επιφανειακά, τα μεσαίου βάθους και τα βαθιά.

 • Τα επιφανειακά δρουν στην επιφάνεια του δέρματος και ενδείκνυνται για θεραπεία ακμής και λεπτές ρυτίδες.
 • Τα μεσαίου βάθους, που ενδείκνυνται για ατέλειες, δυσχρωμίες, πανάδες και ρυτίδες.
 • Τα βαθιά, που ενδείκνυνται για έντονες και βαθιές ρυτίδες, για ουλές ακμής και για δερματικές κηλίδες.

Παρενέργειες

Όσον αφορά στις ενδεχόμενες παρενέργειες του Χημικού Peeling είναι το ξεφλούδισμα και η ήπια κοκκινίλα του δέρματος, συμπτώματα που διαρκούν 3-4 μέρες αν το peeling είναι επιφανειακό και 7-8 μέρες εάν είναι βαθύ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ιατρός του Skin Center σας παρέχει όλες τις απαραίτητες μεταθεραπευτικές οδηγίες, που μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης ανεπιθύμητων επιπλοκών και εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η διάρκεια εφαρμογής της μεθόδου είναι 15-30 λεπτά.

 Tips :

 1. Για  την Τιμή της κάθε Υπηρεσίας / Προϊόντος, ενημερωθείτε αμέσως παρακάτω, στην “Online Παραγγελία Υπηρεσίας“.
 2. Οι Προσφορές στις Υπηρεσίες και στα Προϊόντα μας είναι Συνεχόμενες γιατί είστε Εσείς… στο Κέντρο του Ενδιαφέροντός μας ! Ζητείστε να σας καλέσουμε για την λεπτομερή Ενημέρωσή σας.
 3. Τα Παρεχόμενα Οφέλη (Υπηρεσίες, Προϊόντα κ.λ.π.) περιγράφονται λεπτομερώς σε κάθε Προσφορά, η οποία δεν ισχύει συνδυαστικά με παράλληλες προωθητικές ενέργειες, ούτε αυτές μπορούν να συνυπολογιστούν αθροιστικά.
 4. Ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης των Δωροεπιταγών εδώ.

Κλείστε
ραντεβού

Δωρο
επιταγές

Αφήστε
μήνυμα

Online Service Order

Ημερομηνία / Ώρα Ραντεβού
(Παρακαλούμε διαλέξτε πρώτα "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ" και στη συνέχεια "ΩΡΑ")
Επιλογές
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  για τις  Online Παραγγελίες  σας. 
 1. « Ημέρα ” , « Ώρα ” , και οι λοιπές « Επιλογές » είναι υποχρεωτικά πεδία προκειμένου να προχωρήσετε σε κράτηση.
  Η τελική διευθέτηση των Ραντεβού (Ημέρα / Ώρα) γίνεται κατόπιν επικοινωνίας (e-mail / Τηλεφωνική κλήση) του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών μαζί σας.
 2. Online Κράτηση είναι δυνατή για ημερομηνίες σε απόσταση τουλάχιστον επτά (7) ημέρων.
  Αν επιθυμείτε πιο σύντομη παροχή των Υπηρεσιών μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα “Ζητήστε να σας καλέσουμε”  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διευθέτηση των διαδικασιών.
 3. Για περισσότερες της μίας (1) Κρατήσεις, παρακαλούμε να επαναλάβετε την διαδικασία για κάθε Υπηρεσία που επιθυμείτε να συμπεριλάβετε στο “καλάθι” σας.
 4. Η Online Έκπτωση 10% ΔΕΝ ισχύει για τις Υπηρεσίες σε Προσφορά.
 5. Η Online Έκπτωση 10% εφαρμόζεται αυτόματα σε κάθε Επιλογή σας, με την προσθήκη της στο καλάθι αγορών σας.
 6. Εφόσον επιλέξετε την “Δημιουργία Προσωπικού Λογαριασμού” θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΟ το Ιστορικό των Παραγγελιών σας (Υπηρεσίες που έχετε επιλέξει στο παρελθόν, Υπηρεσίες σε Αναμονή, Wish List  κ.λπ.).
 7. Οι “Τρόποι Πληρωμής” αναφέρονται αναλυτικά κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της Ηλεκτρονικής σας Συναλλαγής.

Διευθύνσεις Δερματολογικών Κέντρων Skin Center :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348, Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα – Κτίριο “Bergmann Kord” (έναντι Νοσοκ. “ΥΓΕΙΑ”), Τηλ.: 210 68 28 188

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

laser-apotrixosi-home-page-slider

SKIN CENTER

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική
Laser Αποτρίχωση
έχει πλέον … ονοματεπώνυμο !

Περισσότερα