Ριζική Αποτρίχωση Σώματος

Ριζική Αποτρίχωση Σώματος

Η Ριζική Αποτρίχωση γίνεται με την βοήθεια της ηλεκτρόλυσης, μια μέθοδο απόλυτα ασφαλή, όσο και ανώδυνη.

Στο Skin Center, η καταρτισμένη και έμπειρη αισθητικός μας αναλαμβάνει με την εγγυημένου αποτελέσματος μέθοδο της ηλεκτρόλυσης να σας απαλλάξει από την ανεπιθύμητη και ενίοτε πολύ ενοχλητική τριχοφυΐα σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές του σώματος, όπως είναι π.χ. το στήθος και η κοιλιά, με την χρήση ειδικής βελόνας.

Πως εφαρμόζεται η Ριζική Αποτρίχωση Σώματος

Η ειδική βελόνα εισχωρεί παράλληλα με τον θύλακα της τρίχας και διοχετεύει ρεύμα, καταστρέφοντας με τον τρόπο αυτό τα αναγεννητικά της κύτταρα, εμποδίζοντας την επανεμφάνισή της.
Αυτό ακριβώς είναι και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής, το γεγονός δηλαδή ότι προσφέρει μόνιμα αποτελέσματα εάν εφαρμοστεί στο πλαίσιο ενός κύκλου θεραπείας.

Μόνιμα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία

Η Ριζική Αποτρίχωση Σώματος προσφέρει ορατά και μόνιμα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ωστόσο το επιθυμητό αποτέλεσμα μεγιστοποιείται με την ολοκλήρωση ενός συγκεκριμένου κύκλου συνεδριών, ανάλογα των αναγκών σας.
Κι αυτό διότι ο συνολικός αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από την περιοχή εφαρμογής, την ποιότητα και το είδος της τρίχας, το χρώμα του δέρματος, το στάδιο ανάπτυξης της τριχοφυίας, από ορμονικούς παράγοντες κ.α.

Κύκλος συνεδριών ανάλογα των αναγκών

Ανάλογα των παραπάνω, ο κύκλος συνεδριών κυμαίνεται από 6 έως 12, οι οποίες επαναλαμβάνονται κάθε 4-5 εβδομάδες, με την τριχοφυία να μειώνεται κατά 10-25% μετά από κάθε εφαρμογή.

Που εφαρμόζεται

Τα πλέον διαδεδομένα σημεία του σώματος στα οποία εφαρμόζεται η ριζική αποτρίχωση είναι το στήθος, η πλάτη, οι μασχάλες, τα χέρια, η περιοχή του μπικίνι, η ευαίσθητη περιοχή, οι γλουτοί, η κοιλιά, η μέση, αλλά και τα πόδια.

 

Η Τιμή καθορίζεται με βάση την συνολική διάρκεια της Συνεδρίας.
Η χρέωση ανά λεπτό είναι 2€  (Τελική Τιμή – ο Φ.Π.Α. συμπεριλαμβάνεται).

 

 Tips :

  1. Οι Προσφορές στις Υπηρεσίες και στα Προϊόντα μας είναι Συνεχόμενες γιατί είστε Εσείς… στο Κέντρο του Ενδιαφέροντός μας ! Ζητείστε να σας καλέσουμε για την λεπτομερή Ενημέρωσή σας.
  2. Τα Παρεχόμενα Οφέλη (Υπηρεσίες, Προϊόντα κ.λ.π.) περιγράφονται λεπτομερώς σε κάθε Προσφορά, η οποία δεν ισχύει συνδυαστικά με παράλληλες προωθητικές ενέργειες, ούτε αυτές μπορούν να συνυπολογιστούν αθροιστικά.
  3. Ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης των Δωροεπιταγών εδώ.

Κλείστε
ραντεβού

Δωρο
επιταγές

Αφήστε
μήνυμα

Διευθύνσεις Δερματολογικών Κέντρων Skin Center :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348, Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα – Κτίριο “Bergmann Kord” (έναντι Νοσοκ. “ΥΓΕΙΑ”), Τηλ.: 210 68 28 188

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

laser-apotrixosi-home-page-slider

SKIN CENTER

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική
Laser Αποτρίχωση
έχει πλέον … ονοματεπώνυμο !

Περισσότερα
Send this to a friend
Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Ριζική Αποτρίχωση Σώματος
Σύνδεσμος: https://www.skincenter.gr/derma/ypiresies-genikes/therapeies-swmatos/apotrichosi-somatos/riziki-apotrixosi-swmatos/