Νήματα PDO Προσώπου

Τα Νήματα PDO Προσώπου είναι μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδος, με διπλή δράση ανόρθωσης και ανάπλασης της επιδερμίδας. Λειτουργεί σαν «αναίμακτο λίφτινγκ», που υποστηρίζει εσωτερικά τη δομή του προσώπου και ενεργοποιεί τη φυσική ανανέωση του, μέσω της σύνθεσης ευεργετικών πρωτεϊνών.

Τρόπος Δράσης των Νημάτων

Η πρωτοποριακή τεχνική βασίζεται στην εφαρμογή λεπτών και 100% βιο-διασπώμενων νημάτων PDO, τα οποία εισάγονται με ειδική διαδικασία κάτω από την επιδερμίδα, στην περιοχή που εμφανίζεται η «πτώση» του δέρματος.

Από τη στιγμή της τοποθέτησής τους, σχηματίζεται ένα πυκνό πλέγμα που συγκρατεί τους ιστούς και δημιουργεί μια στηρικτική δομή, που βοηθά σταδιακά το δέρμα να σταθεροποιηθεί στο σωστό σημείο. Ως αποτέλεσμα, ανορθώνει τα χαλαρωμένα σημεία του προσώπου.

Ταυτόχρονα, κατά τη διάσπασή τους, ο οργανισμός αντιδρά στο «ξένο σώμα» και διεγείρει τους ινοβλάστες, οι οποίοι προωθούν άμεσα την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Έτσι η τεχνική, αξιοποιώντας την επουλωτική ικανότητα του οργανισμού, συμβάλλει στην ανάπλαση της επιδερμίδας.

Με την εφαρμογή των Νημάτων, λοιπόν, επιτυγχάνεται η αναζωογόνηση και σύσφιγξη του δέρματος, με τρόπο ασφαλή και φυσικό, χωρίς να επηρεάζονται οι εκφραστικές κινήσεις του προσώπου.

 Tips :

 1. Για  την Τιμή της κάθε Υπηρεσίας / Προϊόντος, ενημερωθείτε αμέσως παρακάτω, στην “Online Παραγγελία Υπηρεσίας“.
 2. Οι Προσφορές στις Υπηρεσίες και στα Προϊόντα μας είναι Συνεχόμενες γιατί είστε Εσείς… στο Κέντρο του Ενδιαφέροντός μας ! Ζητείστε να σας καλέσουμε για την λεπτομερή Ενημέρωσή σας.
 3. Τα Παρεχόμενα Οφέλη (Υπηρεσίες, Προϊόντα κ.λ.π.) περιγράφονται λεπτομερώς σε κάθε Προσφορά, η οποία δεν ισχύει συνδυαστικά με παράλληλες προωθητικές ενέργειες, ούτε αυτές μπορούν να συνυπολογιστούν αθροιστικά.
 4. Ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης των Δωροεπιταγών εδώ.

Κλείστε
ραντεβού

Δωρο
επιταγές

Αφήστε
μήνυμα

derma-skin-center-prosfores-eshop-plus-10-tois-ekato-ekptwsi-1000x40

Online Service Order

Ημερομηνία / Ώρα Ραντεβού
(Παρακαλούμε διαλέξτε πρώτα "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ" και στη συνέχεια "ΩΡΑ")
Επιλογές
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  για τις  Online Παραγγελίες  σας. 
 1. « Ημέρα ” , « Ώρα ” , και οι λοιπές « Επιλογές » είναι υποχρεωτικά πεδία προκειμένου να προχωρήσετε σε κράτηση.
  Η τελική διευθέτηση των Ραντεβού (Ημέρα / Ώρα) γίνεται κατόπιν επικοινωνίας (e-mail / Τηλεφωνική κλήση) του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών μαζί σας.
 2. Online Κράτηση είναι δυνατή για ημερομηνίες σε απόσταση τουλάχιστον επτά (7) ημέρων.
  Αν επιθυμείτε πιο σύντομη παροχή των Υπηρεσιών μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα “Ζητήστε να σας καλέσουμε”  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διευθέτηση των διαδικασιών.
 3. Για περισσότερες της μίας (1) Κρατήσεις, παρακαλούμε να επαναλάβετε την διαδικασία για κάθε Υπηρεσία που επιθυμείτε να συμπεριλάβετε στο “καλάθι” σας.
 4. Η Online Έκπτωση 10% ΔΕΝ ισχύει για τις Υπηρεσίες σε Προσφορά.
 5. Η Online Έκπτωση 10% εφαρμόζεται αυτόματα σε κάθε Επιλογή σας, με την προσθήκη της στο καλάθι αγορών σας.
 6. Εφόσον επιλέξετε την “Δημιουργία Προσωπικού Λογαριασμού” θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΟ το Ιστορικό των Παραγγελιών σας (Υπηρεσίες που έχετε επιλέξει στο παρελθόν, Υπηρεσίες σε Αναμονή, Wish List  κ.λπ.).
 7. Οι “Τρόποι Πληρωμής” αναφέρονται αναλυτικά κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της Ηλεκτρονικής σας Συναλλαγής.

Διευθύνσεις Δερματολογικών Κέντρων Skin Center :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348, Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα – Κτίριο “Bergmann Kord” (έναντι Νοσοκ. “ΥΓΕΙΑ”), Τηλ.: 210 68 28 188

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

laser-apotrixosi-home-page-slider

SKIN CENTER

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική
Laser Αποτρίχωση
έχει πλέον … ονοματεπώνυμο !

Περισσότερα