Νευροτοξίνη – Βοτουλινική Πρωτεΐνη

Νευροτοξίνη – Βοτουλινική Πρωτεΐνη

Η Νευροτοξίνη (Βουτολονική Πρωτεϊνη) αποτελεί μία μη επεμβατική μέθοδο, με ισχυρή δράση κατά των ρυτίδων προσώπου και λαιμού. Ως θεραπεία αντιγήρανσης στοχεύει στη χαλάρωση συγκεκριμένων μυών, χωρίς να διαταράσσει τις φυσικές εκφράσεις του προσώπου, το οποίο γίνεται λαμπερό και εντυπωσιακά πιο νεανικό.

Βοτουλινική Πρωτεΐνη μία Φυσική Πρωτεΐνη

Το μόριο αυτό είναι μία φυσική πρωτεΐνη, γνωστή και ως Βοτουλινική πρωτεΐνη τύπου Α ή Αλλαντική τοξίνη, η οποία χρησιμοποιείται εδώ και αρκετές δεκαετίες στην Ιατρική. Η πιο γνωστή αισθητική χρήση της αφορά στο άνω τμήμα του προσώπου, καθώς χρησιμοποιείται για τη μείωση των Ρυτίδων, που προκαλούνται από την κινητική δραστηριότητα των μυών του προσώπου.

Ωστόσο, καθώς η Νευτοτοξίνη έχει πολυεπίπεδη δράση, λειτουργεί ευεργετικά και κατά της Ημικρανίας και της Υπεριδρωσίας αλλά και άλλων δερματολογικών παθήσεων.

Τρόπος Δράσης κατά των Ρυτίδων

Η εμφάνιση των ρυτίδων έκφρασης οφείλεται στις επαναλαμβανόμενες κινήσεις των μιμικών μυών του προσώπου που μεταβάλλουν τις εκφράσεις του. Αναπόφευκτα, σε αισθήματα χαράς, λύπης, θυμού, έκπληξης κ.ά. οι τοπικοί μύες συσπώνται και μπορούν με την πάροδο των χρόνων να δημιουργήσουν βαθιές γραμμές.

Γι’ αυτό, συνήθως, εμφανίζονται στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και γύρω από τα μάτια. Με τη δράση της Βοτουλινικής Πρωτεΐνης, οι ρυτίδες σε αυτές τις περιοχές απαλύνονται και προλαμβάνεται ο σχηματισμός νέων.

Συγκεκριμένα, η Νευτοτοξίνη αναστέλλει την απελευθέρωση της ακετυλοχολίνης, ενός νευροδιαβιβαστή που μεταφέρει νευρικά ερεθίσματα στους μυς, με αποτέλεσμα να ελαττώνει τοπικά τη διέγερση και την κινητικότητά τους. Έτσι περιορίζει, προσωρινά, τις μυϊκές συσπάσεις, οι οποίες ευθύνονται για τον σχηματισμό των ρυτίδων στο δέρμα.

Ως μυοχαλαρωτική ουσία, λοιπόν, αποτρέπει την εμφάνιση νέων ρυτίδων που προκαλούνται από μακροχρόνια σύσπαση και σταδιακά λειαίνει τις ήδη υπάρχουσες, μειώνοντας το βάθος τους, χωρίς να περιορίζει τη συνολική εκφραστικότητα του προσώπου.

Η διάρκεια δράσης της είναι από 4 έως 6 μήνες. Συνεπώς, η εφαρμογή μπορεί να επαναλαμβάνεται 1 με 2 φορές τον χρόνο.

Περιοχές Εφαρμογής

Οι πιο συνήθεις περιπτώσεις εφαρμογής της Νευροτοξίνης είναι για:

 • Ρυτίδες μετώπου.
 • Ρυτίδες στο πλάι των ματιών, στο γνωστό ως «πόδι της χήνας».
 • Ρυτίδες μύτης.
 • Ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια.
 • Ρυτίδες στόματος και χειλιών.
 • Ανόρθωση γωνιάς στόματος.
 • Ανύψωση φρυδιών.
 • Βελτίωση της χαλάρωσης στον λαιμό.
 • Στο μπούστο.
Η Νευροτοξίνη (Βοτουλινική Πρωτεΐνη) κατά των Ρυτίδων και στην αντιγήρανση;

Η θεραπεία έχει διπλή ωφελιμότητα, καθώς λειτουργεί θεραπευτικά και προληπτικά.

Οι ρυτίδες που εμφανίζονται στο πρόσωπο, λόγω των εκφράσεων, ονομάζονται δυναμικές και διαφέρουν από τις στατικές ρυτίδες, οι οποίες εμφανίζονται με την πάροδο του χρόνου. Η δραστικότητα της πρωτεΐνης αφορά κυρίως στις δυναμικές ρυτίδες, αλλά προλαμβάνει σε ένα βαθμό τις στατικές, διότι τροποποιεί την υπερκινητικότητα ορισμένων μυών του προσώπου, που σε βάθος χρόνου θα σχηματίσουν ανεπιθύμητες γραμμές.

Ωστόσο, η δράση του φαρμάκου αφορά κυρίως στη μείωση των ρυτίδων έκφρασης.

 Tips :

 1. Για  την Τιμή της κάθε Υπηρεσίας / Προϊόντος, ενημερωθείτε αμέσως παρακάτω, στην “Online Παραγγελία Υπηρεσίας“.
 2. Οι Προσφορές στις Υπηρεσίες και στα Προϊόντα μας είναι Συνεχόμενες γιατί είστε Εσείς… στο Κέντρο του Ενδιαφέροντός μας ! Ζητείστε να σας καλέσουμε για την λεπτομερή Ενημέρωσή σας.
 3. Τα Παρεχόμενα Οφέλη (Υπηρεσίες, Προϊόντα κ.λ.π.) περιγράφονται λεπτομερώς σε κάθε Προσφορά, η οποία δεν ισχύει συνδυαστικά με παράλληλες προωθητικές ενέργειες, ούτε αυτές μπορούν να συνυπολογιστούν αθροιστικά.
 4. Ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης των Δωροεπιταγών εδώ.

Κλείστε
ραντεβού

Δωρο
επιταγές

Αφήστε
μήνυμα

derma-skin-center-prosfores-eshop-plus-10-tois-ekato-ekptwsi-1000x40

Online Service Order

Ημερομηνία / Ώρα Ραντεβού
(Παρακαλούμε διαλέξτε πρώτα "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ" και στη συνέχεια "ΩΡΑ")
Επιλογές
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  για τις  Online Παραγγελίες  σας. 
 1. « Ημέρα ” , « Ώρα ” , και οι λοιπές « Επιλογές » είναι υποχρεωτικά πεδία προκειμένου να προχωρήσετε σε κράτηση.
  Η τελική διευθέτηση των Ραντεβού (Ημέρα / Ώρα) γίνεται κατόπιν επικοινωνίας (e-mail / Τηλεφωνική κλήση) του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών μαζί σας.
 2. Online Κράτηση είναι δυνατή για ημερομηνίες σε απόσταση τουλάχιστον επτά (7) ημέρων.
  Αν επιθυμείτε πιο σύντομη παροχή των Υπηρεσιών μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα “Ζητήστε να σας καλέσουμε”  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διευθέτηση των διαδικασιών.
 3. Για περισσότερες της μίας (1) Κρατήσεις, παρακαλούμε να επαναλάβετε την διαδικασία για κάθε Υπηρεσία που επιθυμείτε να συμπεριλάβετε στο “καλάθι” σας.
 4. Η Online Έκπτωση 10% ΔΕΝ ισχύει για τις Υπηρεσίες σε Προσφορά.
 5. Η Online Έκπτωση 10% εφαρμόζεται αυτόματα σε κάθε Επιλογή σας, με την προσθήκη της στο καλάθι αγορών σας.
 6. Εφόσον επιλέξετε την “Δημιουργία Προσωπικού Λογαριασμού” θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΟ το Ιστορικό των Παραγγελιών σας (Υπηρεσίες που έχετε επιλέξει στο παρελθόν, Υπηρεσίες σε Αναμονή, Wish List  κ.λπ.).
 7. Οι “Τρόποι Πληρωμής” αναφέρονται αναλυτικά κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της Ηλεκτρονικής σας Συναλλαγής.

Διευθύνσεις Δερματολογικών Κέντρων Skin Center :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348, Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα – Κτίριο “Bergmann Kord” (έναντι Νοσοκ. “ΥΓΕΙΑ”), Τηλ.: 210 68 28 188

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

laser-apotrixosi-home-page-slider

SKIN CENTER

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική
Laser Αποτρίχωση
έχει πλέον … ονοματεπώνυμο !

Περισσότερα