Νήματα Σώματος

Η ενοχλητική και ανεπιθύμητη χαλάρωση σημείων του σώματος (όπως π.χ. στήθος, γλουτοί, κοιλιά, μπράτσα, εσωτερικό των μηρών) δημιουργεί δυσάρεστα συναισθήματα, τα οποία πλέον μπορείτε να τα αποφύγετε με την εφαρμογή Νημάτων Σώματος.

Πρόκειται για μια θεραπεία ανόρθωσης, η οποία δεν περιλαμβάνει ούτε νυστέρι, ούτε τομές. Μάλιστα χαρακτηρίζεται ως «μη χειρουργικό lifting», ακριβώς επειδή είναι μέθοδος ήπια και σχετικά αναίμακτη.

Αποχαιρετούμε το Καλοκαίρι με ... Ανανέωση !   Ενημερωθείτε για τις  Προσφορές  των Skin Centers   ΕΔΩ         Αποχαιρετούμε το Καλοκαίρι με ... Ανανέωση !   Ενημερωθείτε για τις  Προσφορές  των Skin Centers   ΕΔΩ         Αποχαιρετούμε το Καλοκαίρι με ... Ανανέωση !   Ενημερωθείτε για τις  Προσφορές  των Skin Centers   ΕΔΩ         Αποχαιρετούμε το Καλοκαίρι με ... Ανανέωση !   Ενημερωθείτε για τις  Προσφορές  των Skin Centers   ΕΔΩ         Αποχαιρετούμε το Καλοκαίρι με ... Ανανέωση !   Ενημερωθείτε για τις  Προσφορές  των Skin Centers   ΕΔΩ         Αποχαιρετούμε το Καλοκαίρι με ... Ανανέωση !   Ενημερωθείτε για τις  Προσφορές  των Skin Centers   ΕΔΩ   

Send this to a friend

Ένα θέμα που θα σε ενδιαφέρει: Νήματα PDO Σώματος
Σύνδεσμος: https://www.skincenter.gr/derma/ypiresies-genikes/therapeies-swmatos/nimata-somatos/nimata-pdo-swmatos/