Πατραϊκά Εγκαίνια Skin Center

Έναρξη λειτουργίας του Δερματολογικού Κέντρου ‘Skin Center’, στην Πάτρα

derma-skincenter-patra-170123
derma-skincenter-patra-170123-logo

Κατά την εκδήλωση της παραδοσιακής κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού, «Άλμα Ζωής», Ν. Αχαϊαςκα. Λιωλιώ Κολυπέραβράβευσε την Πρόεδρο των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord, κα. Βασιλική Κορδερά, για την, μέχρι τώρα, Κοινωνική Προσφορά των Κλινικών Μαλλιών Bergmann Kord.

Με αφορμή, όμως, την τιμητική αυτή διάκριση, η κα. Κολυπέρα, επέκτεινε την αναφορά της, στο σύνολο των δραστηριοτήτων της Εταιρίας.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα νέα Δερματολογικά Κέντρα του Ομίλου, ‘Skin Center’, τα οποία ξεκίνησαν την λειτουργία τους, τώρα και στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα.

Skin Center Πάτρας

Τα ‘Skin Center’ είναι πρότυπα, εξειδικευμένα Δερματολογικά Κέντρα.
Απαρτίζονται από σημαίνοντες και καταξιωμένους Ιατρούς και επαγγελματίες στον τομέα της αισθητικής, με σκοπό να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη, Αισθητικής καθώς και ΚλινικήςΔερματολογίας.

Με την τεχνολογική υποστήριξη και τις  αυστηρές προδιαγραφές της Bergmann Kord, τα Δερματολογικά Κέντρα ‘Skin Center’,  έφεραν μια νέα αντίληψη στην πρόληψη και  θεραπεία, οποιουδήποτε δερματολογικού προβλήματος ή πάθησης.

Η ύπαρξη του σύγχρονου αυτού Δερματολογικού Κέντρου, Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, στην Πάτρα, χαρακτηρίστηκε ως «ανάσα» επιστημονικής, αλλά και κοινωνικής, προόδου για την πόλη.
Οι κάτοικοι της θα μπορούν να έχουν άμεσησαφή και υπεύθυνη Ιατρική αντιμετώπιση, σε οποιοδήποτε Δερματολογικό θέμα τους αφορά.

Για υπεύθυνες ιατρικές λύσεις, επισκεφτείτε τα σύγχρονα Δερματολογικά Κέντρα ‘Skin Center’:

Πάτρα: Αγ. Ανδρέου 111, 262 21, Πάτρα, Τηλ. 2610 42 45 45

Κεντρικά: Λ. Κηφισίας 348, 152 33, Χαλάνδρι (έναντι νοσοκ. «ΥΓΕΙΑ»). Τηλ. 210 68 28 188, E-mail: info@kord.gr

ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΠΑΤΡΑ, ΡΟΔΟΣ

Related posts