Spring Beauty Event

Τα Δερματολογικά Κέντρα Skin Centers καλωσορίζουν την Άνοιξη

Λαμπερές παρουσίες και πολύ κέφι στο «Spring Beauty Event» by Skin Center

derma-skin-center-spring-beauty-event-0001
derma-skin-center-spring-beauty-event-0002

Tην ευκαιρία να παρουσιάσει τις νέες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Αισθητικής Δερματολογίας  Skin Center στα κεντρικά της γραφεία στο Χαλάνδρι είχε η  Εταιρία στο πλαίσιο του Spring Beauty Event που διοργάνωσε την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018.

Σε αυτό παρευρέθηκαν σημαντικοί προσκεκλημένοι από το χώρο του καλλιτεχνικού κόσμου, των Επιχειρήσεων, της Επικοινωνίας και της Δημοσιογραφίας

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Πρόεδρος των Κέντρων, Βασιλική Κορδερά και ο Γενικός Διευθυντής Βαρδής Κορδεράς υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους σε μια ξεχωριστή γιορτή υποδοχής της πιο όμορφης εποχής του χρόνου.
Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν οι Άρτεμις Αστεριάδη, Κωνσταντίνος Κοροξενίδης, Βρισιήδα Ανδριώτου, Δημήτρης Στεργικός, Ρόζα Αρσενιάν.
John Elegance, Νίκος Αποστολόπουλος, Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, Μάκης Δάναλης, Πάρης Αμοργινός, Όλγα Καραβερβέρη, Νίνα Βλάχου, Λεωνίδας Μπαζίμας, Ρομπέρτο Τούλιας, Ρούλα Καρπουζλή.
Δέσποινα Γαβαλά, Αμαλία Χατζιευθυμίου, Ιών Βαρουξκής, Τέντυ Γερουλάνου, Δέσποινα Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης, Γιάννης Χατζηγεωργίου.
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Κώστας Σόμμερ, Στέλιος Κωνσταντινίδης, Μαρία Βατοπούλου, Εβίτα Κουλμάση

Εντυπωσίασαν η ποιότητα και οι εγκαταστάσεις του Skin Center

Μετά την ξενάγηση και την ενημέρωσή τους από το καταρτισμένο Επιστημονικό προσωπικό των Skin Centers, οι συμμετέχοντες στο Spring Beauty Event εξέφρασαν τον εντυπωσιασμό τους από την ποιότητα των εγκαταστάσεων.
Μεταξύ άλλων, τόνισαν την θετική εντύπωση που τους δημιούργησε η Eπιστημονική κατάρτιση των στελεχών του Κέντρου, η φιλικότητα, αλλά και η υποδειγματική εξυπηρέτηση του προσωπικού.

Κάτι που ήρθε να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά την μεγάλη έμφαση που δίνει διαχρονικά η Εταιρία στην εξυπηρέτηση των πελατών της.

Εξειδικευμένες, ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες από το Skin Center

Στις νέες εγκαταστάσεις του Skin Center οι άριστα κατηρτισμένοι και έμπειροι γιατροί του τομέα Κλινικής και Αισθητικής Δερματολογίας έχουν την δυνατότητα να παράσχουν στους πελάτες του, ιδιαίτερα εξειδικευμένες υπηρεσίες.
Μερικές από αυτές : Αισθητική Δερματολογία, Laser Αποτρίχωση, Αντιγήρανση, Υαλουρονικό Οξύ, Νευροτοξίνη, Μεσοθεραπεία Προσώπου και Σώματος. Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας,
Θεραπεία ΑΑΠ, Χημικό Peeling, Κλινική Δερματολογία. Ακμή και Ουλές Ακμής, Νήματα PDO, Έλεγχος Σπίλων, Δερματοχειρουργική κ.α.

Λίγα λόγια για την Εταιρία


Bergmann Kord

Η Bergmann Kord, αποτελεί την- πρώτη Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα, με έτος ίδρυσης το 1979. Σήμερα ξεπερνά τα σύνορα του εγχώριου «επιστημονικού κόσμου» και συνιστά ένα από τα κορυφαία Κέντρα για Μεταμόσχευση Μαλλιών, παγκοσμίως.
Ως πιστοποιημένος Ιατρικός Οργανισμός, ακολουθεί Γερμανικά πρότυπα λειτουργίας και οργάνωσης, με στόχο την ολοκληρωμένη φροντίδα των μαλλιών.
Έτσι, κατά την πολυετή πορεία της, δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην πρόληψη, τη θεραπεία και την επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης.
Επενδύοντας, με σταθερά βήματα, στην κλινική έρευνα, την καινοτομία και την τεχνογνωσία, παρέχει προηγμένες και αποτελεσματικές λύσεις, μέσω της εφαρμογής των πιο Σύγχρονων και Διεθνώς αναγνωρισμένων τεχνικών.
Η πρώτη εγχώρια Εμφύτευση Μαλλιών πραγματοποιήθηκε στη Bergmann Kord.
Έκτοτε και φτάνοντας έως σήμερα, το παγκόσμια αναγνωρισμένο Ιατρικό Επιτελείο της, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 67.000 μεταμοσχεύσεις μαλλιών, με αισθητικά άρτια, φυσικά και μόνιμα αποτελέσματα.
Σήμερα διατηρεί 7 κλινικές σε όλη την Ελλάδα, σε Αθήνα (δύο), Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ρόδο και Ηράκλειο.

Skin Center

Στο πλαίσιο της παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών αισθητικής και ευεξίας, η Εταιρία λειτουργεί κέντρα Αισθητικής και Κλινικής Δερματολογίας, τα Skin Center.
Οι άριστα κατηρτισμένοι και έμπειροι γιατροί – Δερματολόγοι έχουν την δυνατότητα να παράσχουν στους πελάτες του ιδιαίτερα εξειδικευμένες υπηρεσίες.
Μερικές από αυτές: Αισθητική Δερματολογία, Laser Αποτρίχωση,  Αντιγήρανση, Υαλουρονικό Οξύ, Νευροτοξίνη, Μεσοθεραπεία Προσώπου και Σώματος, Αντιμετώπιση Κυτταρίτιδας, Θεραπεία ΑΑΠ, Χημικό Peeling, Κλινική Δερματολογία, Ακμή και Ουλές Ακμής, Νήματα PDO, Έλεγχος Σπίλων, Δερματοχειρουργική κ.α.

Kurland Spa

Τέλος, στην Εταιρία ανήκoυν και τα Kurland Spa.
Βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο του Ομίλου, στη Λεωφόρο Κηφισίας 348, στο Χαλάνδρι (ακριβώς απέναντι από το Νοσοκομείο «Υγεία») και δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν ολιστικές υπηρεσίες wellness και περιποίησης για το Σώμα και το Πρόσωπο.
Στα Kurland Spa προσφέρεται μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως θεραπείες προσώπου και σώματος, μασάζ, ατομικό spa, spa για ζευγάρια, spa για άνδρες, day spa, μανικιούρ, πεντικιούρ, hair spa και υπηρεσίες κομμωτηρίου.
Ακόμη, προσφέρονται πακέτα προσφορών, για δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα, εταιρική επιβράβευση, bachelor parties, γενέθλια, γιορτές και επετείους.

Περισσότερες πληροφορίες για την Εταιρία και τις επιμέρους δραστηριότητές της (Bergmann Kord, Skin Center, Kurland Spa) στα www.kord.grwww.laserapotrixosis.skincenter.gr www.kurland.gr και στο τηλ. 210 – 68 28 188.

Διευθύνσεις Δερματολογικών Κέντρων :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 188

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

Related posts