Ετερόλογη Mεσοθεραπεία Σώματος

Ετερόλογη Mεσοθεραπεία Σώματος

Ετερόλογη Mεσοθεραπεία Σώματος αναδομεί πλήρως την υφή της επιδερμίδας. Εμπλουτίζοντας το δέρμα με τα πολύτιμα συστατικά της νεότητας, αποκαθιστά τις φθορές του σώματος και δημιουργεί μια φυσική, αντιγηραντική «ασπίδα προστασίας».

Ευεργετική δράση για το σώμα

Η Ετερόλογη Mεσοθεραπεία Σώματος υποστηρίζει την επιδερμίδα με φυσικό τρόπο, ενισχύοντας το δέρμα με φυσικά συστατικά, που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός. Καθώς με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα παράγει τα συστατικά που διατηρούν τη νεότητα σε μικρότερες ποσότητες, προκαλείται, ως συνέπεια χαλάρωση, ξηρότητα, θαμπή όψη και εμφάνιση ρυτίδων.

Έτσι, η ετερόλογη μέθοδος, μέσω της έγχυσης εξωγενούς διαλύματος θρεπτικών ουσιών στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, αναπληρώνει την απώλεια αυτών των συστατικών και επαναφέρει στο σώμα τη χαμένη νεότητα.

Η επιλογή των συστατικών τροποποιείται ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος και περιλαμβάνει:

 • Υαλουρονικό Οξύ, που είναι υπεύθυνο για την ενυδάτωση του δέρματος, καθώς συγκρατεί το νερό μέσα στο δέρμα, ενώ παράλληλα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.
 • Πεπτίδια που έχουν ισχυρές συσφυκτικές ιδιότητες.
 • Βιταμίνες που έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αναστέλλουν τη φθορά των ινοβλαστών, ενισχύοντας τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.
 • Αντιοξειδωτικούς παράγοντες, που εμποδίζουν την καταστροφή των κυττάρων.
 • Συνένζυμο Q10, που ενισχύει τις μεταβολικές διεργασίες του οργανισμού κ.ά.

Με την εφαρμογή της Ετερόλογης Μεσοθεραπείας Σώματος καλύπτεται η ανεπάρκεια των απαραίτητων ουσιών, οι οποίες συμβάλλουν στην αντιγήρανση, ενυδατώνουν βαθιά, συσφίγγουν το δέρμα και βελτιώνουν δραστικά τη συνολική όψη του σώματος, καθώς το δέρμα «ξαναθυμάται» τη φυσική διαδικασία αναζωογόνησης.

 Tips :

 1. Οι Προσφορές στις Υπηρεσίες και στα Προϊόντα μας είναι Συνεχόμενες γιατί είστε Εσείς… στο Κέντρο του Ενδιαφέροντός μας ! Ζητείστε να σας καλέσουμε για την λεπτομερή Ενημέρωσή σας.
 2. Τα Παρεχόμενα Οφέλη (Υπηρεσίες, Προϊόντα κ.λ.π.) περιγράφονται λεπτομερώς σε κάθε Προσφορά, η οποία δεν ισχύει συνδυαστικά με παράλληλες προωθητικές ενέργειες, ούτε αυτές μπορούν να συνυπολογιστούν αθροιστικά.
 3. Ενημερωθείτε για τους Όρους Χρήσης των Δωροεπιταγών εδώ.

Κλείστε
ραντεβού

Δωρο
επιταγές

Αφήστε
μήνυμα

derma-skin-center-prosfores-eshop-plus-10-tois-ekato-ekptwsi-1000x40

Online Service Order

Ημερομηνία / Ώρα Ραντεβού
(Παρακαλούμε διαλέξτε πρώτα "ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ" και στη συνέχεια "ΩΡΑ")
Επιλογές
ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ  ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ  για τις  Online Παραγγελίες  σας. 
 1. « Ημέρα ” , « Ώρα ” , και οι λοιπές « Επιλογές » είναι υποχρεωτικά πεδία προκειμένου να προχωρήσετε σε κράτηση.
  Η τελική διευθέτηση των Ραντεβού (Ημέρα / Ώρα) γίνεται κατόπιν επικοινωνίας (e-mail / Τηλεφωνική κλήση) του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών μαζί σας.
 2. Online Κράτηση είναι δυνατή για ημερομηνίες σε απόσταση τουλάχιστον επτά (7) ημέρων.
  Αν επιθυμείτε πιο σύντομη παροχή των Υπηρεσιών μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα “Ζητήστε να σας καλέσουμε”  και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την διευθέτηση των διαδικασιών.
 3. Για περισσότερες της μίας (1) Κρατήσεις, παρακαλούμε να επαναλάβετε την διαδικασία για κάθε Υπηρεσία που επιθυμείτε να συμπεριλάβετε στο “καλάθι” σας.
 4. Η Online Έκπτωση 10% ΔΕΝ ισχύει για τις Υπηρεσίες σε Προσφορά.
 5. Η Online Έκπτωση 10% εφαρμόζεται αυτόματα σε κάθε Επιλογή σας, με την προσθήκη της στο καλάθι αγορών σας.
 6. Εφόσον επιλέξετε την “Δημιουργία Προσωπικού Λογαριασμού” θα μπορείτε να παρακολουθήσετε ΟΛΟ το Ιστορικό των Παραγγελιών σας (Υπηρεσίες που έχετε επιλέξει στο παρελθόν, Υπηρεσίες σε Αναμονή, Wish List  κ.λπ.).
 7. Οι “Τρόποι Πληρωμής” αναφέρονται αναλυτικά κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της Ηλεκτρονικής σας Συναλλαγής.

Διευθύνσεις Δερματολογικών Κέντρων Skin Center :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348, Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα – Κτίριο “Bergmann Kord” (έναντι Νοσοκ. “ΥΓΕΙΑ”), Τηλ.: 210 68 28 188

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

laser-apotrixosi-home-page-slider

SKIN CENTER

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική
Laser Αποτρίχωση
έχει πλέον … ονοματεπώνυμο !

Περισσότερα